Toimitusehdot

Toimitusehdot

Yleistä

Lumoutuva on Lumoutuva Oy:n ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Lumoutuva Oy y-tunnus 3264698-1, Koppelonkatu 4, 37140 Nokia, puhelinnumero 0500850369 . Lumoutuva Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.


Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Klarna Checkout, jonka kautta maksuvaihtoehtoina toimivat lasku, osamaksu, korttimaksu sekä verkkopankkimaksut.


Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Käytettävissä on Postin sekä Matkahuolton kuljetuspalvelut.

Tilausvahvistuksen yhteydessä saat seurantatunnuksen, paketin saapumisesta noutopisteeseen saatte ilmoituksen tekstiviestillä.
Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.

Myös nouto varastolta on mahdollista kun olet saanut viestin että tilaus on noudettavissa. Tämän jälkeen voit sopia noudosta joko sähköpostilla ( johanna@lumoutuva.fi), tekstiviestillä, WhatsApp viestillä tai soittamalla numeroon 0500850369.


Toimitusaika

Tilaukset pyritään postittamaan viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksen saapumisesta. Mahdollisesti poikkeavista toimitusajoista ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.


Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien.

Määrämittaan leikatuilla kankailla ei ole palautus oikeutta ellei kyseessä ole selkeä valmistus virhe, jota ei ole kerrottu tuote tiedoissa taikka ei ole huomattu tilausta pakattaessa. Kankaat tulee tarkistaa aina huolellisesti ennen esipesua ja ompelua, jotta pystytään olemaan varmoja että tuotteessa on ollut kyseinen virhe jo ennen tuotteen valmistusta. Noutamatta jätetystä lähetksestä peritään tilaajalta palautuksesta aiheutuvat kulut.


Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä meihin joko 

sähköpostilla johanna@lumoutuva.fi tai 

puhelimitse numeroon 0500850369